Ana Sayfa ÇEVRE, YEREL YÖNETİMLER 1 Ağustos 2019

Dostluk Parkı’nda dost çayı buluşması

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 5 çayında Bulgurlu Dostluk Parkı’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Üsküdar Belediyesi 5 çayı buluşması, Bulgurlu Dostluk Parkı’nda gerçekleşti. Yoğun katılımla gerçekleştirilen buluşmaya AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, Birim Müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRMEYİ RABBİM NASİP EYLESİN”

Mahalle sakinlerine seslenen Başkan Hilmi Türkmen, “Sevgili hemşehrilerim parklarda düzenlemiş olduğumuz 5 çayı buluşmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Kurban Bayramı arifesinde Üsküdarlı hemşehrilerimizle yine parklarımız da bir araya gelelim istedik. Davetimizi kırmayıp buluşmamıza geldiğiniz ve aynı zamanda bizlere güvenip yeniden sizlere hizmet etme olanağı sağlandığınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Kıymetli Bulgurlu sakinlerimiz, bildiğiniz üzere Salı günü Küplüce Mahallemizdeki Şehit Cengiz Hasbal Parkı’nda ilk buluşmamızı yaptık. İkinci buluşmamızı da Dostluk Parkı’nda sizlerle yapıyoruz.

Seçim zamanında ne söz verdiysek vatandaşlarımıza, hepsini yerine getirmeyi Rabbim nasip eylesin“ şeklinde konuştu.

Çay ve simit ikramında bulunulan park buluşmasında Başkan Hilmi Türkmen, vatandaşlar ile tek tek ilgilenip, sohbet etti.

Başkan Türkmen, konuşmasının ardından parkta bulunan tüm çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

selyus