Ana Sayfa ÇEVRE 24 Temmuz 2023

Esenyurt’ta sokakta kadını öldüresiye döven maganda yakalandı

Kan donduran görüntüler İstanbul’dan geldi. Magandanın biri sokak ortasında dövdüğü kadını bayıltıp yerlerde sürükledi. Zanlı kendisini uyaran bir vatandaşı da tehdit etti. Sosyal medyaya düşen görüntülerin ardından emniyet harekete geçti, valilikten yapılan açıklamada zanlının yakalandığı duyuruldu.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yaşanan olayda sokak ortasında öldüresiye dövdüğü kadını kanlar içinde bırakan maganda, kendisini uyaran vatandaşlara küfürler yağdırdı. Zanlının döve döve bayılttığı kadını yerlerde sürükleyerek arabaya zorla bindirdiği anlar da cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Akabinde sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler büyük tepki topladı. Emniyet birimleri o magandayı bulmak için harekete geçti ve beklenen haber geldi.

“YARIN SABAH DA SİZİN İÇİN GELECEĞİM”

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Dehşete düşüren olay sabah saatlerinde Piri Reis Mahallesi’nde yaşandı. Adamın biri tartıştığı kadını sokak ortasında döverek bayılttı. Yerde kanlar içinde kalan kadını gören vatandaşlar duruma engel olmak istedi. Kendisini uyaranlara sinirlenen maganda ise küfürler edip, “Yarın sabah sizin için geleceğim” diyerek baygın kadını sürükleyip zorla arabaya bindirdi. Görüntüler sosyal medya platformlarında hızla yayıldı. Hemen ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.  İstanbul Valisi Davut Gül, zanlının yakalandığını duyurdu.

“HAK ETTİĞİ CEZAYI ALACAĞINDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ”

İstanbul Valisi Davut Gül açıklamasında, “Esenyurt ilçemizde, sokak ortasında şiddet uygulayıp tehditler savuran kişi polislerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Hak ettiği cezayı alacağından emin olabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

KADININ SAĞLIK DURUMU İYİ

Olayla ilgili yeni detaylar da geldi.  Zanlı Ş.D., olayda yanında bulunan E.I. ile birlikte gözaltına alındı. Şüpheli Ş.D.’nin 11 suç kaydı olduğu tespit edildi. Dövülen kadının da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İHA

selyus