Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 24 Temmuz 2023

Şilelilerin çalışkan başkanı: İlhan Ocaklı

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Şile’de Yaz Boyu Festival etkinlikleri kapsamında konser sonrası Üsküdar Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Cadde üzerinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ocaklı kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen çocukları kırmayarak birlikte fotoğraf çektirdi.

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve beraberindekiler 2022 yılı yaz sezonu öncesi çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları tamamlanan ve hizmete açılan marina mevkiinde bulunan Deniz sahnesi bölgesinde gece çayı içen vatandaşlarla bir araya gelerek kendileriyle sohbet ederken Belediye Başkanını gece yarısı karşılarında gören bazı vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemediler. “Hiç alışık olmadığımız bir durum gecenin bir yarısı İlçenin Belediye Başkanı yanımıza gelerek hatırımızı sordu. Vallahi bravo. Çalışkan ve alçak gönüllü Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı’ ya teşekkür ederiz.”

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın gece mesaisine AK Parti Şile İlçe Başkanı Erdoğan Akgül’de eşlik ederken Başkan Ocaklı, “Günün yorgunluğunu dostlarımızın hoş sohbeti ve çay eşliğinde atıyoruz” değerlendirmesinde bulundu. Nurcan Kırcalı / Haber Şile

Ayrıca Başkan Ocaklı’nın gece çevre temizliği yapan mesai arkadaşlarıyla dostane sohbeti görüntülere yansıdı.

selyus