Ana Sayfa ÇEVRE 30 Aralık 2021

Her şey daha temiz bir Üsküdar için

Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri daha temiz bir Üsküdar için sahada görevini ziyadesiyle yerini getiriyor. Hayatın her aşamasında var olan çevre dostları, vatandaşın sokağı ve kaldırımının temizlenmesinden, atık ev eşyalarına kadar hizmet veriyor.

Ev eşyası çekyat, kanepe ve koltuklar oduna dönüştürüldükten sonra tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere veriliyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca Üsküdar’daki camiler, okullar, hastaneler, parklar ve diğer ortak alanlarda hijyenik dezenfekte işi, ot kesimi, sokak süpürme, çöp toplama, okullara malzeme taşınması ve daha bir çok işi 850 elli personelle yapıyor.

Burada işin bir başka güzel tarafı ise Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile çevre dostu elemanlar arasında mesafe yok, başkan da çalışanlarda birbirinden memnun.

Öte yandan Üsküdar Belediyesi katı atık birimi aylık 1,450 kg katı atık topluyor, yakın tarihteki hedefi ise 2000 ton.

Yaptıkları çalışmalara açıklık getiren Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Mustafa Aktaş, “Üsküdar’ı daha temiz ve daha hijyenik tutmamı için Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen’in talimatlarının gereğini yapıyoruz. Çevre dostu elemanlarımız ilçede sokak ve caddelerde sürekli görev halinde çalışmalarını yürütüyor. Ekip olarak Üsküdar’ımızı örnek bir ilçe haline getirmek için gayret ve samimiyetimiz hiç eksilmeden devam ediyor.”

İlginizi çekebilir

Kuzguncuk Bostanı’nda domuz

Kuzguncuk Bostanı’nda domuz

selyus