Ana Sayfa ÇEVRE 10 Haziran 2015

İSKİ size geliyor

İSKİ’nin Mobil ekibi, internet üzerinden yapılan başvuru üzerine ilgili adrese giderek, gerekli işlemlerin ardından suyu kullanıma açıyor.

İSKİ’ye ait tüm abonelik işlemleri, internet şubesi üzerinden 7/24 yapılabiliyor. İSKİ’nin Mobil ekibi, internet üzerinden yapılan başvuru üzerine ilgili adrese giderek, gerekli işlemlerin ardından suyu kullanıma açıyor.

İlk su aboneliği, mukavele yenileme, isim değişikliği, mevcut aboneliğin yeni abonelik adresine aktarılması, su aboneliğinin iptal edilmesi gibi tüm abonelik işlemleri internet şubesi üzerinden kolaylıkla hayata geçirilebiliyor. Buradaki işlemlerin ardından bildirilen adrese gidecek olan İSKİ Mobil personeli, hem işlemleri tamamlıyor hem de suyu kullanıma açıyor.

Uygulama kapsamında abonelik bedelleri su faturalarına yansıtılabiliyor ya da taksitler halinde ödenebiliyor.

Aboneliklerini iptal edenlere teminat bedellerinin iadesi, IBAN numarasıyla banka hesaplarına yapılabiliyor. Ödeme bilgisi ise SMS yoluyla cep telefonlarına iletiliyor.

Ödeme işlemleri tüm İSKİ veznelerinden, iade işlemleri ise İSKİ Şube Müdürlüklerinde bulunan veznelerden hafta içi her gün 08:00-16:30, cumartesi ise 09:00-13:00 saatleri arasında gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca günlük blokeli çek ile İSKİ Şube Müdürlüklerinde ödeme yapılabiliyor.

Öte yandan tüm abonelik işlemleri, herhangi bir İSKİ Şubesi’nden de hayata geçirilebiliyor.

Etiketler:
selyus