Ana Sayfa ÇEVRE 8 Ocak 2017

Kadıköy Belediyesi’nin beceriksizliği

İlçedeki kar temizliği konusunda da diğer hizmet alanlarında olduğu gibi sınıfta kalan Kadıköy Belediyesi, karlı sokakları temizlemekten aciz ve beceriksiz. Fotoğraflardan da göründüğü üzere zaten öyle bir dertleri varmış gibi de gözükmüyor..

Kadıköylüler sokakları karla kaplı olduğu ve Kadıköy Belediyesi tuzlama yapmadığı için zor durumda kaldılar. Kadıköylülere seçimlerde hizmet sözü veren bu beceriksiz yönetim, sokaklarda bulunan karları kaldırmak için hiçbir çaba göstermedi desek yeridir. Birkaç cılız çalışmanın dışında sınıfta kalan Kadıköy Belediye, mahalle sakinlerinin yoğun tepkisi ile karşı karşıya kaldı.

Yerel yönetimler hizmet anlayışından tamamen uzak beceriksiz bir yönetim kadrosunun başında bulunduğu Kadıköy Belediyesi’ne seçimlerde oy verenler de isyan etmeye başladı. 28 yıldır Kadıköy’de kalıcı bir çakıl taşları bulunmayan CHP’li belediyenin bu son yönetim kadrosu ayrıca tam bir acemi çıktı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu karlı havada ne yapar sizce? Ne yaptığını bilmiyorum ancak sokaklardaki karı tuzlama derdinde olmadığı belli..!!” dedi.

 

selyus