Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Ocak 2017

Başkan Erdem usta fotoğrafçı Ataş’a rakip mi oldu?

Sancaktepe’de birbirinden güzel fotoğraf karelerini yakalayan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, siyasetteki ustalığının yanı sıra çok iyi bir fotoğrafçı ve çok iyi bir objektif ustası olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’a rakip çıktı.

İstanbul 3 gündür karlar altında. Yoğun bir şekilde yağan kar bazı ilçelerde emanet dururken bazı ilçelerde ise bir ayrıcalıklı hissettirdi kendini. Belki kar her yere aynı yağdı diye düşünebilirsiniz ama sanki Sancaktepe’ye ayrıcalıklı düştü. Lakin buda Allah’ın bir hikmeti.. Tabi bu arada kar düştüğü yere güzel görünmesinin sebepleri ve birde arka planı var. Sancaktepe’de bu mükemmel görüntüleri objektiflerine alan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in fotoğrafçıların tabiriyle “Görmek yetmez, iyi bakmak lazım” sözünden yola çıkarak, Sancaktepe’yi kare kare fotoğraflarken sadece görmedi, ayrıca birde çekeceği yere güzel baktı.

Çektiği bu güzel fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşan Başkan Erdem, siyasetteki ustalığının yanı sıra çok iyi bir fotoğrafçı ve çok iyi bir objektif ustası olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’a rakip mi çıkıyor?

 

 

selyus