Ana Sayfa ÇEVRE 4 Kasım 2018

Kartal teşkilatı boğazda moral depoladı

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı, Kutlu Dava’nın başarısı için gecesini gündüzüne katan teşkilat mensuplarına Boğaz Turu düzenledi. Üsküdar Valide Sultan Gemisi ile İstanbul Boğazı’nı gezen Kartal teşkilat mensupları, adeta moral depoladı.

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol’un öncülüğünde gerçekleşen programa AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Vera Yürekli ile Kartal İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Öğüt Şimşek de katıldı.

Programda bir konuşma yapan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol, “AK Parti Kartal İlçesi olarak, görevde olduğumuz 7 ayda geldiğimiz nokta itibariyle Rabbimize şükürler olsun ki çok güzel bir yerdeyiz. Kartal olarak beklenenin çok ama çok üstünde bir performans sergileyerek gece gündüz demeden sizlerle el ele ve gönül gönüle bir çok şeyi başardık. Kartal’da yapılan kamuoyu anket yoklamalarında AK Parti Kartal olarak ciddi oranda CHP’nin önündeyiz. Bu teşkilatın dönüp arkaya bakacak zamanı yok. Hedefimiz belli. Yürüyüşümüz belli. Dolayısı ile biz bu yola baş koyduk. Hatta gövdemizi koyduk” dedi.

selyus