Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Kasım 2018

Akyol, “Kartal’ı özlediği ‘AK Belediyecilik’le yeniden buluşturacağız”

Kartal’ı hak ettiği AK Belediyecilik’le yeniden buluşturacaklarını belirten Başkan Gürkan Akyol, “Genel seçime bakıldığında Kartal’ın şu makus tarihini, 10 yıllık hüsnünü, kederini ortadan kaldırmak ve dolayısı ile de Kartal’ın hak ettiği AK Belediyeciliği getirmek için iyi bir ivme yakaladık” diye konuştu.

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol, yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Geldikleri günden bu güne kadar neler yaptıklarını anlatan ve özellikle de 24 Haziran seçimlerinde partilerini iyi bir çizgiye taşıdıklarını belirten Başkan Akyol, Kartallıları AK Belediyecilikle yeniden buluşturacaklarını söyledi.

“KARTAL’I ALIP SÖZ VERDİĞİMİZ GENEL BAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A TESLİM EDECEĞİZ”

Başkan Gürkan Akyol, “Bildiğiniz üzere 7 ay önce göreve geldik. Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahallelerin yapılanmalarıyla tekrardan güçlendik. Bu çalışmayla da tüm teşkilatlarımızla gönül birliği içerisinde el ele vererek bir genel seçime girdik. Ve genel seçime bakıldığında Kartal’ın şu makus tarihini, 10 yıllık hüsnünü, kederini ortadan kaldırmak ve dolayısı ile de Kartal’ın hak ettiği AK Belediyeciliği getirmek için iyi bir ivme yakaladık. AK Belediyeciliği özleyen halkımız bizlere gelerek ‘Başkanım artık yeter, bu kadar zaman oldu. Kartal’ın köy halinden çıkması ve ne yapılması gerekiyorsa hep beraber el ele vererek ilçemizi hak ettiği yere getirelim’ dediler. Allah’ın izniyle 29 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kartal’ı alıp söz verdiğimiz Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teslim edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bugünlere gelindiğinde Kartal’ın durumunun içler acısı olduğunu söyleyen Başkan Akyol, konuşmasını tamamladıktan sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Haber kaynağı: Aytekin Yaşar-İlçem Gazetesi

selyus