Ana Sayfa ÇEVRE 16 Şubat 2021

Sancaktepe Belediyesi, 7/24 sahada

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ

Sancaktepe Belediyesi, kar yağışına karşı ilçede 7/24 mücadele veriyor. Cadde ve sokaklara hakim olan belediye ekipleri, sahada yaptığı çalışmalarla karla mücadelenin üstesinden geliyor.

24 saat boyunca küreme ve tuzlama yaparak hem trafik hem de vatandaşların yaya yollarını açan ekipler, vardiyalı bir şekilde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

DÖĞÜCÜ, “7/24 ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Karla mücadele ile ilgili bir sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, “7/24 teyakkuz halinde olan ekiplerimiz ile ilçemiz genelindeki tüm cadde ve sokaklarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

BELEDİYE EKİPLERİ TAM DONANIMLA SAHADA 

Fen İşleri, Park ve Bahçeler,  Zabıta, Sağlık İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüklerinin ekipleri, mahallenizde veya sokağınıza bir sıkıntı oluğunda sizlerden telefon bekliyor.

7/24 teyakkuz halinde olan ekipler, kar yağışıyla birlikte ulaşımda en küçük bir aksilik bile yaşanmaması için 4 kar küreme ve tuzlama aracı,5 JBC, 2 greyder, 4 kamyonet, 1 yüklenici ekskavatör ve 1000 ton tuz ile çalışmalar sürdürülüyor.

selyus