Ana Sayfa ÇEVRE, YEREL YÖNETİMLER 23 Mart 2023

Şile Belediyesi Üsküdar Caddesi 2. Etap aydınlatma çalışmaları tamamlandı

Şile Belediyesi ilçenin çehresini değiştiren aydınlatma ve peyzaj çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Şile’nin yoğun kullanım akslarından biri olan Üsküdar Caddesi üzerinde, Vasiyet Yokuşu ile Şile Kent Meydanı arasında kalan etapta başlatılan aydınlatma çalışmaları kısa bir sürede tamamlandı.

Yaklaşık 1 kilometrelik aks boyunca toplamda 40 adet özel aydınlatma direkleri yerlerine yerleştirildi. Şile Bezi’nin en bilinir motiflerinden olan “Büyük Yıldız” ise led armatürlerdeki yerini aldı. Şile Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla hayata geçirilen ve tamamlanan çalışmayı Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve beraberindeki heyet kullanıma açtı.

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI İLHAN OCAKLI “BİZLER; ŞİLE’YE YAKIŞIR PROJELER ÜRETMEYE İLÇEMİZE KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Her milli bayramda Şile’ye yeni bir proje armağan etmenin gelenekselleştiğini ve ilçeye kalıcı projeler kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı; “İlçemiz doğal güzellikleri, kültürel zenginliği ile İstanbul’un en önemli turizm lokasyonlarından bir tanesi. Bizler Şile’nin çehresine yakışır projeler üretmeye ilçeye kazandırmaya devam edeceğiz. Vasiyet Yokuşu olarak tabir ettiğimiz noktadan başlayarak Şile Kent Meydanımıza kadar uzanan yol aksı üzerinde başladığımız aydınlatma çalışmalarımızı tamamladık. Bugün, Çanakkale Zaferimizin 108. Yıldönümü ülkemiz, milletimiz için anlamlı bir gün. Her ne kadar içimiz biraz buruk, kalbimiz Hatay’daki, afet bölgelerimizdeki kardeşlerimizle olsa da bir projemizi daha ilçemize kazandırmış ve hizmete açmış olduk. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

selyus