TBMM, Bağdat Caddesi’ni takibe aldı
Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu tarafından oluşturulan ve aralarında “Şehir Merkezlerindeki İşlek Caddelerde Trafik Sorunlarının Araştırılması ve Alınacak Önlemlerin Belirlenmesi” TBMM Trafik Araştırma Alt Komisyonu üyeleri Kadıköy’de Bağdat Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

TBMM Trafik Araştırma Alt Komisyonu üyeleri ilk olarak Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde Okul Aile Birlikleri, STK’lar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kadıköy Halk Eğitim’de gerçekleşen toplantıya, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İstanbul Emniyeti Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili Mustafa İşlek ve AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İs Mesih Şahin katıldı.
Toplantıda vatandaşlara hitap eden yetkililer, Bağdat Caddesi’ndeki sorunun gidermesiyle ilgili yapılan çalışmalardan bahsetti.
Kadıköy Bağdat Caddesi’ndeki trafik terörüne çözüm bulunması için TBMM Dilekçe Komisyonu’na yaptığı başvuruyla Trafik Araştırma Alt Komisyonu’nun kurulmasına sebep olan ve konuyu yakından takip eden AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, İstanbul Takipte Haber Sitesi’ne açıklamalarda bulundu.


Benzer Videolar
-
İflas eden İsfalt’a karşı AK Parti’li Arnavutköy Belediyesi’nden büyük hamle: ARFALT hizmete açıldı
-
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Arnavutköy’de 5 tesisin açılışını yaptı
-
Arnavutköy Belediyesi’nden Kentsel Dönüşüm seferberliğine büyük destek
-
Yeni imar planları dönüşümün önünü açtı: Mevlana’nın ardından Albayrak sitesinde de yıkım başladı
-
Arnavutköy’de çocukları doğayla buluşturan “Bitkim Bana Emanet” projesini hayata geçirildi
-
Çekmeköy’de YKS sınavında yapay zeka ile kopya çeken şüpheli tutuklandı
-
Pendik’te Muharrem ayı bereketi: 20 bin kişiye aşure ikram edildi
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, torunu Ömer Tayyip Erdoğan’a diplomasını takdim etti
-
Yeni Medya Akademi’nin ikinci dönem mezunları sertifikalarını aldı
-
Başkan Vekili Karadeniz, Dijital Medya temsilcilerini ağırladı
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Ali Tombaş’ı kabul etti
-
Beykoz Belediyesi Başkan Vekili Gürzel, “Gençlerimizin sesine kulak verdik”


