Ana Sayfa ÇEVRE, YEREL YÖNETİMLER 31 Ocak 2024

Tuzla Belediyesi 2023 yılında 100 bin ton asfalt serdi

Tuzla Belediyesi, 2023 yılında ilçenin sokaklarına 100 bin ton asfalt serdi. Kesintisiz hizmet şiarıyla çalışmalarına devam ettiklerinin altını çizen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, çözüm odaklı yönetim ile Tuzla’yı ekonomik ve sosyokültürel anlamda kalkındırmanın yanı sıra ilçedeki altyapı çalışmalarına da oldukça önem verdiklerini söyledi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın talimatıyla gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla, vatandaşlardan gelen istekler ve Tuzla Belediyesi ekipleri tarafından belirlenen program dâhilinde ilçedeki sorunlara çözüm odaklı bir yaklaşım izlendi. Coğrafi olarak İstanbul’un en büyük ilçelerinden biri olan Tuzla’da her yıl olduğu gibi 2023 yılında da yağmur suyu kanalı düzenleme, mazgal temizliği, tretuvar, asfalt yenileme çalışmaları ve bozulan yollarda asfalt yamalama çalışmaları devam etti.

“HER YIL ÜZERİNE KOYARAK İLERLEDİK”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Çözüm odaklı yönetim ile Tuzla’yı ekonomik ve sosyokültürel anlamda kalkındırmanın yanı sıra ilçedeki altyapı çalışmalarına da oldukça önem veriyoruz. Bu kapsamda 2023 yılında 100 bin ton asfalt serimi yaptık. Her yıl üzerine koyarak ilerledik. Dün, bugün ve yarın tüm Tuzla’ya kesintisiz hizmet şiarıyla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

“BİZ FARK ETMEDEN GİDERİLİYOR, ONUN İÇİN BİR ŞİKÂYETİMİZ YOK”

Tuzla Aydınlı’da yaşayan Derya Sözen, “Belediye Başkanımız Şadi Bey’den çok memnunum, bir sıkıntı olduğu zaman hemen müdahale ediliyor zaten. Biz fark etmeden gideriliyor, onun için bir şikâyetimiz yok. Asfalt gibi altyapı çalışmalarında herhangi bir problemimiz yok, hemen gideriliyor” şeklinde konuştu.

15 yıldan beri TOKİ’lerde oturan Munise Dursun ise “Yeni yerleşim alanı olduğu için ilk geldiğimizde yollarda sıkıntılarımız vardı ama şu anda çok memnunuz. Altyapı çalışmalarında da hiçbir sıkıntı yok, genelde giderler falan çok iyi” dedi.

selyus