Ana Sayfa ÇEVRE 13 Mart 2022

Tuzla Belediyesi, 4 gündür gece gündüz karla mücadele çalışmalarını sürdürdü

İstanbul’da 4 gündür etkili olan kar yağışı dün akşam saatlerinden itibaren yoğunluğunu artırdı. Tuzla Belediyesi ekipleri de gece boyunca çalışmalarını sürdürdü. Tuzla Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı’nın kriz merkezinde bizzat takip ettiği çalışmalarda 63 araç ve 450 personel hazır bulundu. 

İstanbul’da 4 gündür etkili olan kar yağışı dün akşam saatlerinden itibaren yoğunluğunu artırdı. Kısa sürede tüm İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı, beyaz bir örtü oluşmasına neden oldu. Tuzla Belediyesi ekipleri de gece boyunca karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Tuzla Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı’nın kriz merkezinde bizzat takip ettiği çalışmalarda 63 araç ve 450 personel hazır bulundu. Tuzla’nın 17 mahallesinde gece boyunca aralıksız süren çalışmalar neticesinde olumsuz bir durum yaşanmadı.

SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

Tuzla Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı’nın talimatları ile sokak hayvanlarına yönelik yılın her günü aralıksız sürdürülen mamamatiklere su ve mama yenileme çalışmaları, kar yağışı boyunca artırılarak sürdürüldü. Özellikle dün akşam saatlerinden itibaren etkisini artıran kar yağışı sırasında da Tuzla Belediyesi ekipleri seferberlik halini devam ettirdi. Tuzla’da bulunan sokak hayvanlarının su ve mama bulmakta zorlanmaması için gece boyunca çalışmalar sürdürüldü.

selyus