Ana Sayfa EĞİTİM 12 Haziran 2016

Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi’nin özel gecesi

İstanbulumuzun güzide okullarından Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi 2015-2016 Eğitim Öğretim yılını, Caddebostan Kültür Merkezi’nde geleneksel konserle ilgili bir açıklama yapan Okul Müdürü Recep Tutal, “Bu anlamlı ve bir o kadar da değerli olan gecemize katılanlar ile emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

İstanbulumuzun güzide okullarından Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi 2015-2016 Eğitim Öğretim yılını, Caddebostan Kültür Merkezi’nde geleneksel konserle tamamladı…

Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi’nin iki bölümden oluşan konserinin 1. bölümde öğrencilerin bireysel canlı performansları yer aldı. 2. bölümde ise şef Murat Sığırcı yönetimindeki okul orkestrası eserlerini seslendirdi.

Veliler, öğrenciler ve Kadıköylülerin yoğun ilgi gösterdiği konserde şef Şebnem Paker yönetimindeki okul korosunun seslendirdiği eserlerle program sona erdi…

Bu güzel geceyle iğli bir acıklama yapan Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Recep Tutal, “Geleneksel hale dönüşen muhteşem gecemize çok sayıda davetlinin yanında okulumuzun kurucularından öğretim üyesi Selahattin Evcil ile Kamil Oruç da katıldı. İki bölüm arasında verdiğimiz arada davetlilerimize iftariyelik ikram ettik. Bu anlamlı ve bir o kadar da değerli olan gecemize katılanlar ile emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.  

selyus