Ana Sayfa EĞİTİM 2 Temmuz 2021

Başkan Döğücü, “Çocuklarımızın daha aydınlık bir geleceğe kavuşması için çalışmalarımız artarak devam edecek”

Okul öncesi eğitime büyük önem verdiklerini her fırsatta vurgulayan Başkan Döğücü, Sancaktepeli çocuklarımızın daha aydınlık bir geleceğe kavuşması için çalışmalarımız artarak devam edecek”

Sancaktepe Belediyesine bağlı kreşlerde eğitim gören miniklere, 2020-2021 eğitim-öğretim yılının bitişi nedeniyle karneleri Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü’nün katıldığı törenle verildi.
Sancaktepe Belediyesi Abdurrahmangazi Mahalle Kreşi’nde düzenlenen karne töreni, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi.
Kreşin bahçesinde gerçekleştirilen ve bahçenin özenerek süslendiği etkinlikte Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü çocuklara karnelerini verdi ve ilkokula başlayacak 15 çocuğa başarılar diledi.


Okul öncesi eğitime büyük önem verdiklerini her fırsatta vurgulayan Başkan Döğücü, Sancaktepeli çocuklarımızın daha aydınlık bir geleceğe kavuşması için çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.
Okul öncesi eğitim dönemi, bir çocuğun eğitim sürecinin başladığı en önemli dönemdir diyen Başkan Döğücü, “Çocuklarımıza bu yaşlarda verilen eğitimler geleceklerini şekillendirmede de büyük rol oynuyor” şeklinde konuştu.
Titizlikle hazırlanan etkinlikte Sancaktepeli miniklerin karnelerine kavuştuklarında yaşadıkları sevinç görülmeye değerdi.


Minik öğrenciler, yıldızlarla dolu karneleriyle büyük mutluluk yaşadı. Yıl içinde öğrendikleriyle hayata emin ellerde hazırlanan minik öğrencilerin, ortak iş yapabilme becerileri dikkatlerden kaçmazken, arkadaşlık bağlarının üst seviyede olduğu gözlendi.Tören boyunca gönüllerince eğlenen ve oyunlar oynayan miniklere, karneleri ve çocukların gelişimlerine katkı sağlayacak çeşitli oyun setleri Başkan Şeyma Döğücü tarafından verildi. Pandemi kurallarının azami ölçüde dikkat edildiği etkinliğe öğrencilerin aileleri de katılım sağladı.
Program Başkan Şeyma Döğücü’nün yüzlerinden gülücük eksik olmayan minik öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

selyus