Ana Sayfa EĞİTİM 23 Kasım 2015

Başkan Erdem, Bilgi Evi öğretmenleri ile buluştu

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Bilgi evi öğretmenleri ile Öğretmenler günü münasebetiyle yemekte biraraya geldi.

Sancaktepe Belediyesi tarafından ’24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla organize edilen program, Bilgi evi eğitmenlerine, yoğun çalışma tempolarında moral depolama fırsatı verdi. Belediye Başkanı İsmail Erdem tüm öğretmenlerin, öğretmenler gününü kutlayarak, gönülden ve özveri ile yapılan eğitim hizmetinin gelecek nesillerin yetişmesinde büyük önemi olduğuna değindi.

Bilgi evlerinde görev yapan öğretmenlerin özveri ile yürüttüğü çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğretmenlere teşekkür eden Başkan Erdem: “ Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde sizlerin büyük emeği var. Hepinizi yürekten kutluyorum. Sizlerin arasındaki dayanışma ve dostluk, başarı olarak öğrencilere yansıyor. Bu dayanışmanın hiç bozulmamasını temenni ediyorum. Sizler bilgi ile gelişen sevgi ile büyüyen ve aydınlık bir geleceğe koşan neslin mimarlarısınız” şeklinde konuştu.

selyus