Ana Sayfa EĞİTİM 25 Kasım 2017

Başkan İsmail Erdem, ”24 Kasım tarihi öğretmeninin şeref günüdür”

Başkanı İsmail Erdem, ”24 Kasım tarihi öğretmeninin şeref günüdür. Ona olan saygıyı yenileme, onun yüceliğini anma günüdür. Böyle anlamlı bir günde tüm öğretmelerimizi sevgiyle, candan kutluyorum.”

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Öğretmenler ile Akşam Yemeğinde Bir araya Geldi. Programa Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanısıra Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, Belediye Başkan Yardımcıları ve ilçede görev yapan öğretmenler hazır bulundu.

“24 KASIM TARİHİ ÖĞRETMENİNİN ŞEREF GÜNÜDÜR”

Fedakâr, öğretmenlerin senede bir kez hatırlanacak olan kişiler olmadığını dile getiren Başkanı İsmail Erdem, ”24 Kasım tarihi öğretmeninin şeref günüdür. Ona olan saygıyı yenileme, onun yüceliğini anma günüdür. Böyle anlamlı bir günde tüm öğretmelerimizi sevgiyle, candan kutluyorum. Her toplum kendi geleceğini sağlam temeller üzerine kurmak için çeşitli adımlar atar icraatlar yapar. Bunları da fedakar öğretmenler yapar” dedi.

Konuşmasını sürdüren Erdem, “Kitle iletişim araçlarının ve çılgınca ilerleyen teknolojinin her şey olduğunu sanan büyük insan yığınlarına neyin doğru, neyin yanlış olduğuna öğretmenlerimiz sayesinde çözüm bulabiliyoruz. Yoksa bilgi ve hikmetten uzaklaşmış, tüketim çılgını olmuş içeriksiz insanlar yetişecektir. Öğretmenlerimiz çağın gerekleri ile geleneği harmanlamış pırıl pırıl gençler yetiştiriyorlar” diye konuştu.

SANCAKTEPE DAİMA EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

Sancaktepe Belediyesi olarak eğitime çok büyük önem verdiklerini belirterek yapılan eğitim hizmetlerinden bahseden Başkan Erdem, yeni okulların açılmasındaki katkılar ve mevcut okulların bahçe düzenlemesi, boya ve temizlik işlerinin yanı sıra konferans salonları ve spor salonlarının yapıma katkıda bulunulduğunu belirterek, “Biliyorsunuz Sancaktepe ilçemizde 18 bilgi evi ile gençlerimizin hizmetindeyiz. Bugün on binlerce kişiye kucak açan Bilgi Evleri’nde okul müfredatına uygun ders programları ile destekleyici bir misyon üstlenmiş vaziyetteyiz. Okullarda sosyal ve kültürel etkinlik yapma imkânı bulamayan öğrencilerimiz Bilgi Evleri’nde gerekli performansı gösterme imkânı buluyorlar. Elbirliği içinde Sancaktepe’nin eğitim seviyesini yükseltmek ve daha iyi yerlere taşımak için çalışacağız. Çünkü Sancaktepe daima en iyisini hak ediyor. Tekrar 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüzü kutlar hepinize saygılar sunarım” şeklinde konuştu.

selyus