Ana Sayfa EĞİTİM 30 Eylül 2017

Başkan Türkmen, “Artık Yavuztürk’te imar sorunu diye bir sorun yoktur”

Yavuztürk Mahallesinde ikincisi yapılan bilgi evinin açılışına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Artık Yavuztürk’te imar sorunu diye bir sorun yoktur.” dedi. Konuşmanın detayları aşağıdaki videoda mevcuttur.

İstanbul’un tarih ve kültür şehri Üsküdar, her alanda eserler kazanmaya devam ediyor. Üsküdar Belediyesi, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen göreve geldikten sonra birbiri ardına 300’den fazla kalıcı eseri hayata geçirdi. Yavuztürk Mahallesi’nde yapılan Fatih Bilgi Evi’de bunlardan biri. Mahallenin son durağında yapılan bilgi evinde çocuk ve gençlerin yanı sıra mahalle sakinleri de yararlanabilecek.

Son teknoloji ile donatılan bilgi evinin açılışına Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Belediye Birim Müdürleri ve Yavuztürk Mahalle sakinleri katıldı.

Selamlama konuşması yapan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, “Göreve geldiği günden bu yana Üsküdar’ımıza birbirinden önemli eselerler kazandıran değerli belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. İlçemizin çocukları ve gençleri çok şanslı. Çünkü bu konuda hassas olan bir belediye başkanımız var. Fatih Bilgi Evi’nin Yavuztürk mahallesine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BAŞKAN TÜRKMEN, YAVUZTÜRK MAHALLE SAKİNLERİNE İMARDAN BAHSETTİ

selyus