Ana Sayfa EĞİTİM 27 Ekim 2017

Başkan Türkmen, Vali Sultan Gemisi ile öğrencileri ağırladı

Üsküdar Belediyesi, Üsküdar Valide Sultan Gemisi’nde 11. ve 12. sınıf öğrencilerine Sanat Tarihi dersi verildi. Boğaz turuna Çağrıbey Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı.

Boğaz turunun açılış konuşmasını yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Belediyeye ait olan Valide Sultan Gemisi çok özel ve çok orijinal bir projedir. Her gün 1000 kişi ile kültür turlarına devam ediyoruz. 50 bin kişi şu anda bu gemiden istifade etti. Bugün ise burada çok güzel bir amaç için bir aradayız. Sevgili öğrencilerimizin eğitimine destek olmak amacıyla her Perşembe günü bir lise ile birlikte olacağız. Boğazın eşsiz manzarasında, öğrencilerimize Sanat Tarihi dersi vereceğiz. Biz Üsküdar Belediyesi olarak öğrencilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Şimdi sizler için ders zilini çalıyorum, duyduğunuz zilin sesiyle ders başlıyor, hepinize iyi dersler” dedi.

Başkan Hilmi Türkmen tüm öğrencilere başarılar diledikten sonra gençlere İstanbul’un sarayları, camileri ve müzeleri hakkında bilgiler verdi.

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Sanat Tarihi dersi, Boğaz Turu eşliğinde her Perşembe günü sabah 9’da Üsküdar’ın diğer okullarıyla devam edecek.

selyus