Ana Sayfa EĞİTİM 22 Ağustos 2016

Bosnalı öğrenciler Başkan Can’a veda etti

Geçtiğimiz hafta Ümraniye’ye gelen Ümraniye Belediyesi Fojnica Kültür Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler ve onları eğiten öğretmenler Başkan Hasan Can’a veda ziyaretinde bulundu.

Bosna’nın Fojnica şehrinde Ümraniye Belediyesi tarafından yapılmış olan Ümraniye Belediyesi Fojnica Kültür Merkezi’nde Türkçe öğrenmekte başarı gösteren 13 öğrenci ve öğretmenleri geçtiğimiz hafta Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın daveti üzerine İstanbul’a gelmişti. Ümraniye Belediyesi’nin katkılarıyla İstanbul’un tarihi ve kültürel yerlerini gezen öğrenciler, Başkan Hasan Can’la kahvaltıda bir araya gelip, ardından belediye binasını gezmişti. Bosnalı öğrenciler ve onlara eşlik eden öğretmenleri İstanbul’daki ziyaretlerini tamamlayıp, ülkelerine dönmeden önce Başkan Hasan Can’a veda ziyaretinde bulundu.

Bosnalı öğrenciler, Başkan Hasan Can’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Hasan Can da öğrencilere hayırlı yolculuklar dileyerek, okul çantası ve Boşnakça’ya çevrilmiş olan ödüllü Yağmur isimli hikâye kitabını hediye etti.

selyus