Ana Sayfa EĞİTİM 15 Aralık 2014

Çekmeköy Kent Konseyi’nden yardım

Çekmeköy Belediyesi Kent Konseyi tarafından organize edilen “Bir mont bir bot” kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi 900 öğrenciye mont ve bot ulaştırıldı.

İlçede bulunan 46 ilköğretim, orta okul ve liselerdeki öğrencileri kapsayan projeye, Türkiye’nin önde gelen hazır giyim markası destek verirken, hediye paketleri İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü’nden gelen listelere göre hazırlandı. Hediye paketleri okul yöneticilerine teslim edilerek öğrencilere ulaştırılması istendi.

Devam eden kampanyada 900 öğrenciye daha mont ve bot ulaştırılacak. Güç Kardeşler Anadolu Lisesi’nde organize edilen Bir mont bir bot” kampanyası etkinliğine Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yıldırım, Çekmeköy Kent Konseyi Başkanı Hatice Siraç, Çekmeköy Kent Konseyi Kadın Kolları Başkanı Zerrin Menteşoğlu ve okul müdürleri katıldı.

HASSAS VE DUYARLI BİR DAVRANIŞ

Çekmeköy Kent Konseyi bu yardımı yaparken çok hassas ve duyarlı davranarak öğrenciler rencide olmasın diye mont ve botlar sorumluluk yükledikleri müdürler tarafından ihtiyaç sahibi olan öğrencilere tek tek törensiz teslim ediliyor.

Etiketler:
selyus