Ana Sayfa YAŞAM 15 Aralık 2014

Engelleri müzik ve sanatla aşacaklar

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bizler de yöneticiler olarak, Hükümetimiz, Belediyelerimiz, Kaymakamlıklarımız vesilesi ile bu kardeşlerimize hizmet edecek çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Çekmeköy Belediyesi Kent Konseyi tarafından düzenlenen Engelleri Müzik ve Sanatla Aşalım etkinliğinde, sanatın iyileştirici ve yatıştırıcı etkisine dikkat çekildi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliği yaptığı etkinliğe; Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Kent Konseyi Başkanı Hatice Sıraç, Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Hürol Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Çekmeköy Müftüsü Muhammet Suiçmez, Çekmeköy Kent Konseyi Kadın Kolları Başkanı Zerrin Menteşoğlu ve engelli aileleri ile Çekmeköylü duyarlı vatandaşlar katıldı.

BÜTÜN SALON “HAYAT BAYRAM OLSA” DEDİ

Çekmeköy’de bulunan özel rehabilitasyon merkezlerinde sanat eğitimi alan engellilerin ortaya çıkardığı eserler, program kapsamında düzenlenen sergi ile görücüye çıkarıldı. Kurdele kesimi ile açılışı yapılan serginin geliri ile ihtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalye alınacak.
Rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin özel bir müzik dinletisinin yer aldığı programda, bütün salon “Hayat Bayram Olsa” şarkısına eşlik etti.

“ENGELLİ KARDEŞLERİMİZE HİZMETE DEVAM”

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, konuşmasında belediye olarak engelliler için verilen hizmetlere değinerek, “Engelli kardeşlerimizin anne babalarının da ellerinden öpüyorum. Bu dünyada çocuklarına özenle bakan, onlara sahip çıkan bu ana babalar inşallah karşılığını mahşerde de misliyle alacaklar. Bizler de yöneticiler olarak, Hükümetimiz, Belediyelerimiz, Kaymakamlıklarımız vesilesi ile bu kardeşlerimize hizmet edecek çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
Program sonunda ihtiyaç sahibi engelliler için hazırlanan tekerlekli sandalyeler, ailelere takdim edildi.

Etiketler:
selyus