Ana Sayfa EĞİTİM 24 Kasım 2015

Eğitim-Bir-Sen 3 No’lu Şube yeni yerine kavuştu

Eğitim-Bir-Sen 3 No’lu Şube kendi yerine kavuştu. Şubenin satın aldığı hizmet binasının açılışını Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can birlikte yaptı.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile birlikte 3 No’lu Şube’ni satın aldığı hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. 22 Kasım Pazar günü gerçekleşen açılışta şube başkanları ile öğretmenlerin yoğun katılımı olduğu gözlendi.

3 No’lu şubenin açılışının ardından İstanbul’da sendikanın çeşitli kademelerinde görev alan 700 üyenin katılımıyla Eğitim-Bir-Sen İstanbul İl Divanı’nı gerçekleştirdi. Divanda, 3 No’lu Şube’ye bağlı üniversite temsilciliğinin 9 No’lu Şube olarak kurulacağı ilan edildi.

Zirveden Yeni Ufuklara diyerek yola çıkan Genel Başkanımız Ali Yalçın’ın liderliğinde yeni ufuklara koştuklarını belirten 3 No’lu Şube Başkanı Erol Ermiş, “İstanbul Şubeleri olarak Genel Başkanımıza, Memur-Sen’in 1 milyon hedefini gerçekleştirmesi için en büyük desteği her zaman olduğu gibi vereceğimizi ifade ettik. Birlikte belirlediğimiz yeni üye hedeflerimizi gerçekleştirmek için canla başla çalışacağımızı hep birlikte vurguladık” dedi.

 

 

selyus