Ana Sayfa EĞİTİM 24 Kasım 2015

Mukaddes Bilgin’in öğretmenler günü hassasiyeti

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde birçok okulu ziyaret eden AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, “AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları olarak bizim geleceğimiz çocuklarımıza doğruyu yanlışı gösteren ve taze ruhları işleyen, en kutsal görevi üstlenen öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz” dedi.

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin ve Başkan Yardımcıları Fatma Şentürk, Seda Kurt Akgün ile 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulları ziyaret ederek öğretmenlerin bu özel günlerini kutladı.

Başkan Bilgin ve ekibi ilk önce öğretmen olan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Türkan Öztürk’ün öğretmenler gününü kutlayarak ziyaretlerine başladılar.

Başkan Bilgin daha sonra ziyaret ettikleri Zübeyde Hanım İlk Okul Müdürü Ebubekir Savaşcı ve öğretmenlerin, Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdürü ve öğretmenlerin, Asiye Ağaoğlu Lisesi müdürü ve öğretmenlerin bu anlamlı günlerini kutladılar.

Yunus Emre’nin İlim, ilim bilmektir şiirinin birinci paragrafındaki;

“İlim ilim bilmektir

İlim kendin bilmektir

Sen kendin bilmezsin

Ya nice okumaktır”

sözlerinden yola çıkan AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, bizde AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları olarak “bizim geleceğimiz çocuklarımıza doğruyu yanlışı gösteren ve taze ruhları işleyen, en kutsal görevi üstlenen öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz” dedi. 

 

 

selyus