Ana Sayfa EĞİTİM 26 Kasım 2015

Fatih’te Öğretmenler Günü kutlandı

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Fatih’te görev yapan öğretmenlerin gününü Fatih Belediye Başkanlığı iç avlusunda düzenlenen bir yemekle kutladı. Gece de ayrıca öğretmenler arası spor turnuvalarında dereceye giren takımlar ödüllerini Başkan Demir’in elinden aldılar.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Fatih’te görev yapan öğretmenlerin gününü Fatih Belediye Başkanlığı iç avlusunda düzenlenen bir yemekle kutladı. ‘Öğretmenler Arası Spor Turnuvası’nda dereceye girenlere ödüllerinin Başkan Demir tarafından takdim edildi.

Başkan Mustafa Demir’in ev sahipliğinde gerçekleşen kutlama yemeğine Fatih’te görev yapan öğretmen ile birlikte Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit, Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına, Şube Müdürleri ve Fatih Belediye Başkan Yardımcıları da katıldı.

BAŞKAN DEMİR, “ÖĞRETMENLİK SONU OLMAYAN BİR MESLEKTİR”

Başkan Mustafa Demir, gecede yaptığı konuşmaya öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ederek başladı. Öğretmenlerin bir toplumun geleceğini inşa ettiğini söyleyen Başkan Demir, ‘Öğretmenlik tüm toplumlarda en kutsal ve saygın meslektir. İnsanlık tarihi boyunca öğretmenlerine değer veren milletler daima yükselmişlerdir. Öğretmenler ömrünü geri kalmışlıkla mücadeleye adayarak, işlenmemiş birer cevher olan öğrencilerimizi bilgi, ahlak, sorumluluk bilinci gibi ölümsüz değerlerle işleyerek, onlara değer katar, başımıza taç yaparlar. Bizler insanların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışırız ve başladığımız her işin bir sonu vardır. Öğretmenlikse sonu olmayan bir meslektir’ dedi.

TURNUVADA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Başkan Demir konuşmasının ardından Öğretmenler Arası Spor Turnuvalarında dereceye girenlere ödüllerini takdim etti. Fatih’teki okullarda görev yapan öğretmenler arasında düzenlenen futbol turnuvasında 1.Mimar Sinan İşitme Engelliler İlköğretim Okulu, 2. Özel Sultan Fatih Koleji, 3.  Oruç gazi Ortaokulu olurken; Voleybol Turnuvasında

 1. Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2.Özel Doğa Koleji, 3.İstanbul Erkek Lisesi oldu.

Dereceye giren takımlara ödüllerini Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir verdi.

Törenin ardından öğretmenler fasıl ekibinin eserleriyle eğlendiler.

selyus