Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Kasım 2015

Hepimiz Gaye Zayıf’ız

Birlik beraberliğin, sevginin, saygının, değer vermenin ve en önemlisi de sevdiğini yüreğinde hissedebilmenin adresi olan AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları,  Başkanları Gaye Zayıf’a, toplantıda sürpriz yaparak yüzlerine Gaye Zayıf maskesi geçirerek hepimiz Gaye Zayıf’ız dediler.

Birlik beraberliğin, sevginin, saygının, değer vermenin ve en önemlisi de sevdiğini yüreğinde hissedebilmenin adresi AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları’dır. 1 Kasım Seçimlerinin ardından yapılan ilk toplantıda tüm kadın kolları ekibine sürpriz yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’a, yol arkadaşları misliyle sürpriz yaptı. Başkanlarını çok sevdiklerini ifade eden kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, toplantıda yüzlerine Gaye Zayıf maskesi geçirerek hepimiz Gaye Zayıf’ız dediler. Toplantı salonuna giren Başkan Zayıf, yol arkadaşlarının yüzünde kendi görüntüsünün maskesini görünce büyük bir şaşkınlık ve heyecan içinde öylece kala kaldı. Duygulandığı ve gözlerinin dolduğu görünen Başkan Zayıf’a ekibi tarafından çiçek ve hediyeler verildi.

Tüm ekibine teşekkür eden AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, fazlaca duygulandığından konuşmasını kısa kesti. 

selyus