Ana Sayfa EĞİTİM 6 Eylül 2017

Genç Gelecek öğrencileri, Konya ve Nevşehir gezisinde

Sancaktepe Genç Gelecek, Evliya Çelebi Gezi Kulübü, Sancaktepeli öğrencilere kapsamında Konya ve Nevşehir’e gezi düzenledi.

Sancaktepe Belediyesi Genç Gelecek Merkezi tarafından öğrencilere yönelik Konya ve kültürel güzelliğe sahip şehirlerden biri olan Nevşehir’e gezi düzenledi.  Yaşadıkları coğrafyayı ve kültürümüzü yakından tanımak amacıyla geziye katılan öğrenciler, geçtiğimiz günlerde Konya’ya gitti.  İslam tarih ve medeniyeti ile Anadolu’nun manevi mimarlarına ev sahipliği yapan Konya’da dopdolu bir gün geçiren öğrenciler, Mevlana Türbesi ve Müzesi, Şems-i Tebrizi Türbesi ve Camii, Şerafettin Camii, Şehitlik Alaattin Tepesi ve Camii, ve Aziziye Camii gibi pek çok tarihi mekanı ziyaret ederek dua etti.

PERİ BACALARINI GİDEN ÖĞRENCİLER, ÜRGÜP VE GÖREME YÖRELERİNE AİT ÇÖMLEK YAPIMI ATÖLYELERİNİ GEZDİ

Öğrenciler, 22 Ağustos’ta ise Kapadokya’nın en popüler alanlarından biri olan Ihlara Vadisi’nden geziye başladılar. Peri Bacalarını giden öğrenciler, Ürgüp ve Göreme yörelerine ait çömlek yapımı atölyelerini gezdi. Rehber eşliğinde bölge hakkında bilgi alan öğrenciler daha sonra Uç Hisar Kalesi’nden izledikleri manzaranın keyfini çıkararak,  gezi süresince bol bol fotoğraf ve video çekimi yaptılar.

Benzer Haberler

İlginizi çekebilir

Başkan Ahmet Cin, liseli öğrencilerle bir araya geldi

Başkan Ahmet Cin, liseli öğrencilerle bir araya geldi

selyus