Ana Sayfa EĞİTİM 17 Ağustos 2016

Genç Gelecek’ten kültür gezileri

Genç Gelecek yaz okulu kapsamında gerçekleştirilen kültür gezilerinde öğrenciler, Miniatürk, Eyüp Sultan ve Pierre Loti’ye giden gençler, tarihi yerleri gezmenin keyfini çıkardı.

Genç Gelecek yaz okulu kapsamında gerçekleştirilen kültür gezileri devam ediyor. Öğrenciler, 12 Ağustos Cuma günü Miniatürk, Eyüp Sultan ve Pierre Loti’ye giden gençler, tarihi yerleri gezmenin keyfini çıkardı.

Yaz okulunda gençler, Kur’an-ı Kerim, Siyer ve İlmihal derslerinin yanı sıra sportif faaliyetlerle yüzme, voleybol ve basketbol eğitimleri, gezi, piknik, treaking, bisiklet turu gibi etkinliklerle eğlenceli vakit geçiriyorlar. Bu kapsamda yaz okulu öğrencileri ile Miniatürk, Eyüp Sultan ve Pierre Loti’ye gidildi. Binlerce tarihi eser arasından, bilinirliğine, dönemini temsil yeteneğine göre Türkiye ve Osmanlı coğrafyasından seçilen 131 mimari eserin bulunduğu Miniatürk’te öğrenciler eserleri inceledi.  Gençler ardından Eyüp Sultan Cami’ne giderek dualar etti. Sonrasında, Haliç’e nazır Pier Loti’ye giden gençler, doğanın eşsiz güzelliğini tepeden seyretme fırsatı buldu.

Gezi sonrası gençler memnuniyetlerini dile getirerek Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’e teşekkürlerini sundu.

İlginizi çekebilir

Onlara bir tebessüm yeter!

Onlara bir tebessüm yeter!

selyus