Ana Sayfa EĞİTİM 1 Ağustos 2016

Genç Gelecek’ten üniversite adaylarına destek

Sancaktepe Genç Gelecek, Samandıra ve Yenidoğan’da kurulan stantlarda üniversite adaylarına “Bölüm Tanıtım” ve “Tercih Listesi” düzenleme çalışmaları hizmetini ücretsiz olarak verecek.

Sancaktepe Genç Gelecek’ten, üniversite tercihleri yapan öğrencilere büyük hizmet. Üniversite tercih döneminde Genç Gelecek, öğrencilere 3 Ağustos tarihine kadar Samandıra ve Yenidoğan’da danışmanlık hizmeti verecek.

2015-2016 eğitim-öğretim yılında yıl boyunca üniversite sınavı yolunda zorlu bir maratondan geçen YGS-LYS öğrencileri, üniversite tercihleri ile hayatlarına yön verecekler. Tercihler, gençlerin doğru meslek seçimi için üniversite yerleştirmeleri açısından büyük öneme sahip.

Üniversite tercih döneminde Sancaktepe Genç Gelecek, Samandıra ve Yenidoğan’da kurulan stantlarda üniversite adaylarına “Bölüm Tanıtım” ve “Tercih Listesi” düzenleme çalışmaları hizmetini ücretsiz olarak verecek. Doğru sıralamayla öğrencilerin istedikleri üniversitelere yerleşebilmesi amacıyla uzman eğitmenler tarafından yürütülecek olan hizmet 3 Ağustos Çarşamba gününe kadar devam edecek.

İlginizi çekebilir

Beykoz Belediyesi eğitim dostu

Beykoz Belediyesi eğitim dostu

selyus