Ana Sayfa EĞİTİM, YEREL YÖNETİMLER 3 Nisan 2021

Gençler, Ahmet abileriyle buluştu

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin gençlerle buluşarak sorularını cevapladı. Farklı görüşlerin yer aldığı programda Başkan Ahmet Cin, yapılan projeleri şu sözlerle vurguladı: “Pendik, genç bir nüfusa sahip. Bu gençlerin enerjilerini atabileceği, sosyal aktivitelerde buluşabileceği alanlara ihtiyacımız var. Sayıyı artıracağız. Gençler için belki de İstanbul’a ve Türkiye’ye örnek olacak bir proje için çalışıyoruz.”

Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen “Ahmet Abi’yle Konuşuyorum” Programında gençler, Belediye Başkanı Ahmet Cin’le buluştu. Farklı görüşlerdeki gençler, oluşturulan tarafsız ortamda Ahmet Abi’lerine diledikleri soruları yöneltti. Gençler programda taleplerini iletmenin yanı sıra kişisel eleştirilerini de dile getirdi. Tek tek not alınan konular, Başkan Ahmet Cin tarafından cevaplarla aydınlatıldı. Gençlerin rahatça her türlü görüşünü ve sorusunu yönelttiği etkinlikte Başkan Ahmet Cin, gençlerin aklındaki tüm soru işaretlerini giderdi. Ahmet Abi’leriyle konuşma fırsatı yakalayan gençler, talep ettikleri hizmetleri de ileterek gençlere yönelik belediye hizmetleri hakkında bilgi aldı. Pendik Belediyesi sosyal medya kanallarında canlı yayınlanan programda zaman zaman vatandaşların sorularına da yer verildi. Programa katılan gençler “Bir belediye başkanının gençlerin görüşlerine ve isteklerine bu kadar değer vermesi çok güzel. Bunun için teşekkür ederiz.” dedi.

GENÇLER, PENDİK İÇİN HAYALLERİNDEN BAHSETTİ

Belediyecilikle ilgili soruların yanında gençlerden kişisel sorular da geldi. Hayattan sohbet eden Başkan Ahmet Cin ve gençler, gelecek hayallerinden de bahsetti. Bu konu hakkında Başkan Ahmet Cin gelen bir soruya “Genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum hep. Belediye başkanından önce ben sizin bir abinizim… Belediye Başkanı olmak gibi bir hayalim yoktu. Her zaman halka hizmet noktasında katkı yapma hedeflerim ve hayalim oldu. 31 Mart öncesi kimsem şuanda da oyum. Hizmet konusunda da teşrik-i mesaimizin büyük bir kısmını buna ayırıyoruz. Hizmetten zevk duyuyoruz.” şeklinde cevap verdi. Pendik hayallerini anlatan gençler, spor kompleksleri, kültür merkezleri, Teknopark, Bilim Merkezleri, e-spor girişimleri gibi ilgi alanlarına ilişkin hizmetleri öğrendi.

selyus