Ana Sayfa EĞİTİM 7 Aralık 2014

Hilmi Türkmen’den öğrencilere motivasyon desteği

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’den YGS-LYS’ye girecek öğrencilere motivasyon desteği.

Üsküdar Belediyesi Kütüphaneler Müdürlüğü’nün “Başarı ve Mutluluk İçin Hayata Gülümse” temalı konferansı Üsküdar Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda yapıldı.

YGS ve LYS sınavlarına girecek öğrencilere moral motivasyonu vermenin hedeflendiği konferans, konuşmacı Sıtkı Aslanhan’ın kendine özgü sunumu ile gerçekleşti. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de programa katılarak öğrencilere destek verdi.

Kütüphaneler müdürü Yakup Öksüz’ün açılış konuşmasıyla başlayan ve yaklaşık 2 saat süren programda Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan, değindiği konularla gençlerin dikkatini ve ilgisini üzerine topladı.

Başarının sırrının “inanmak ve bedel ödemek” olduğunu söyleyen Aslanhan, internetin zararlarından, aile-evlat ilişkilerine, günümüz gençlerinden, sınav kaygısına kadar gençlerin ilgisini çekecek pek çok konuya değindi.

’Sınavı kazanmak istiyorsanız facebook ve cep telefonlarınızı bir kenara bırakın” diyen Aslanhan’ın konuşması ilgiyle takip edildi.

Başkan Hilmi Türkmen de, Sıtkı Aslanhan’ın konuşmasından sonra kürsüye gelerek, salondaki gençleri selamladı ve öğrencilere yönelik faaliyetlerin hız kesmeden devam edeceği müjdesini verdi.

Etiketler:
selyus