Ana Sayfa EĞİTİM 22 Ocak 2018

İBB’den “Karneni Getir, Buzda Kay” ödülü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2017-2018 eğitim öğretim yılının yarıyıl döneminde karne sevinci yaşayan öğrencileri kitap ve buz pateni ile ödüllendiriyor.

İBB Spor İstanbul, “Karneni Getir Buzda Kay” projesiyle karnesini getiren tüm ilköğretim öğrencilerine 19 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında Zeytinburnu’nda bulunan Silivrikapı Buz Pisti’nde ücretsiz buz pateni deneyimi yaşama imkanı sağlıyor.

“BİR TAKDİR DE BÜYÜKŞEHİR’DEN”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ise “Bir Takdir de Büyükşehir’den” projesiyle derslerinde başarılı olarak takdir/teşekkür belgesi almaya hak kazanan öğrencileri Türk ve Dünya klasiklerinden kitaplar ile ödüllendiriyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 8 ilçeden 40 ortaokul ve lisede, takdir-teşekkür belgesi alan 17 bin öğrenciye seçkin eserlerden oluşan kitaplar hediye edildi.

TÜRK VE DÜNYA EDEBİYATINDAN SEÇKİN ESERLER

Türk edebiyatına önemli eserler kazandıran Ömer Seyfettin, Sebahattin Ali, Kemal Tahir ve Yahya Kemal gibi isimlerin kitaplarının yanı sıra Cengiz Aytmatov, Dostoyevski ve Amin Maaoluf gibi yazarların da önemli eserleri hediye olarak öğrencilere dağıtıldı.

selyus