Ana Sayfa EĞİTİM 15 Haziran 2014

İmam Hatiplilerin şerefli konukları

Kadıköy Erkek Anadolu İmam-Hatip Lisesi mezuniyet gecesine AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ile kızı Esra

İmam Hatipliler gecesinin şerefli konukları vardı

Kadıköy Erkek Anadolu İmam-Hatip Lisesi mezuniyet gecesine AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ile kızı Sümeyye Erdoğan katıldı.

Kadıköy Erkek Anadolu İmam-Hatip Lisesi mezuniyet gecesine renkli isimler vardı. Okul Müdürü Burhan Öztürk’ün öncülüğünde 13 Haziran Cuma günü gerçekleşen mezuniyet gecesine AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ile kızı Sümeyye Erdoğan, Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, Kadıköy İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Faruk Bilal Şener, AK Parti Kadıköy İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Kiraz, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve veliler katıldı. Protokol konuşmalarının ardından mezun olan ve dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Etiketler:
selyus