İngilizce eğitimin doğru adresi: Dünya Dilleri Merkezi

Dünya Dilleri Merkezi Kurucusu Metin Kale, tecrübeli eğitmen kadrolarıyla İstanbulluların güvenini kazandıklarını ve son yıllarda tercih edilen yabancı dil eğitim kurumları arasında ilk sıralarda olduklarını ifade etti.

Dünya Dilleri Merkezi Kadıköy Merkez şubesi 15 yılı aşkın süredir dil eğitimi almak isteyen kişilerin ilk aklına gelen ve tercih ettikleri yabancı dil okulu.

Dünya Dilleri Merkezi Bağdat Caddesi şubesi dil eğitiminde standartları belirliyor. Çağın gerektirdiği öğretim yöntemlerini geliştiriyor ve kalıcı kılıyor.

Dünya Dilleri Merkezi Ataşehir şubesi dil eğitimi programlarında uzman öğretmenleriyle aktif ve katılımcı bir atmosfer içerisinde hizmet vermektedir.

“ÇOCUKLARINIZIN GELECEĞİNE YER AYIRTIN”

Çocuklarınızın geleceğine yer ayırtın diyen Kurumun Kurucu  Metin Kale, “Çocuklar için hazırladığımız İngilizce eğitim programlarımız ilkokul ve ortaokulda öğrenim gören öğrencilere yöneliktir. Öğrencilerimizin dört dil yetisi olan okuma, yazma, konuşma ve dinleme yeteneklerini geliştirecek yöntemleri kullanarak kısa sürede akıcı düzeyde İngilizce konuşmalarını hedeflemekteyiz” dedi.

Kale, ayrıca Business İngilizce eğitimi, kişiye özel İngilizce eğitimi ve yurt dışı dil eğitimi verdiklerini belirtti.

selyus