Ana Sayfa EĞİTİM 29 Ekim 2015

İsmail Erdem gençlerle buluştu

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Genç Gelecek ekibi tarafından düzenlenen panelde üniversiteye hazırlanan gençlerle bir araya geldi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Genç Gelecek YGS-LYS 12. Sınıf öğrencileriyle buluşarak onlara tavsiyelerde bulundu. 24 Ekim 2015 tarihinde Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde sıcak bir atmosferde geçen sohbetin ardından gençlerden gelen sorular yanıtlandı.

Çok çalışılması gerektiğinin altını çizen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem sözlerine şöyle devam etti: “Çağ bilgi çağıdır. Nerede yitik bir bilgi varsa ona sahip çıkmalıyız. Üniversiteye hazırlık yolunda azimli olmak, hedeflerinize ulaşmak açısından önemlidir. Hiçbir zaman batılı toplumların baskısı altında kalmayın. Bizler almış olduğumuz sorumluluğu insanlarımız için, gençlerimiz için hakkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz.”

12. Sınıf öğrencileri ile sabah ve öğleden sonra 2 ayrı grupla bir araya gelen Başkan İsmail Erdem konuşmasının ardından mikrofonu gençlere uzattı. Gençlerden gelen soruları yanıtlayan Erdem ardından gençlerle özçekim gerçekleştirdi.

Program sonunda gençler tarafından Başkan Erdem’e hediye tablo takdim edildi.

selyus