Ana Sayfa EĞİTİM 16 Aralık 2015

İSPARK’ta defne sevgisi

İstanbul’da otoparkçılık alanında yaptığı çalışma ve projelerle İstanbulluların desteğini alan İSPARK, İlk Okul derslerine de konu oldu.

İlk Okul ikinci sınıf öğrencisi Defne Saçan kendisine verilen “olmak istediğiniz mesleği tanıtma konulu” performans ödevinde “otoparkçılığı” seçti. Beyaz Masa üzerinden İSPARK’a ulaşan Defne’nin ailesi İSPARK’ın olumlu cevabı ve ilgisi ile karşılaştı. İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut, otoparkçı olmak isteyen küçük Defne ve ailesini İSPARK’ta ağırlayarak duyduğu memnuniyeti ve sevinci dile getirdi. Nurettin Korkut, “Otoparkçılığın çocuklar tarafından sevilmesi ve ödev konu olarak seçilmesi bizi iş yoğunluğumuz arasında çok mutlu etti. Defne kızımıza ödevini iyi bir şekilde tamamlaması için her türlü desteği saylayacağız. Otoparkçı kıyafeti ile sunum yapması için siparişimizi verdik “dedi.

İSPARK’ın ilgisi ve desteği karşısında çok mutlu olduklarını dile getiren anne Şenay Saçan, “Sizleri yakından tanımak bizleri mutlu etti. İstanbul’da yaptığınız başarılı projeleri biliyoruz. Yalnız bizlere değer vererek ağırlamanızdan son derece mutlu olduk. Ödevinde otoparkçılığı seçen Defne ileride sizlerle çalışmaktan da büyük keyif alacaktır” dedi.

İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut, Genel Müdür Yardımcıları Samet Aslan ve Metin Kaplan ile birim müdürlerinin ağırladığı küçük misafire hediye takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çekildi.

selyus