Ana Sayfa SPOR 16 Aralık 2015

Sancaktepe Belediyesi’nde spor bahane, kardeşlik şahane

Sancaktepe Belediyesi tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen geleneksel birimler arası spor turnuvalarında dereceye giren takımlara ödülleri Belediye Başkanı İsmail Erdem tarafından verildi. Spor müsabakaları sonunda dereceye girenler için düzenlenen ödül töreninde kardeşliğin hakim olması güzel görüntülere sahne oldu.

Sancaktepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 14 Aralık Pazartesi günü Sarıgazi Stadı’nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Başkan İsmail Erdem turnuvalara katılımın yüksek olduğunu ve tüm kategorilerde toplamda 585 personelin katıldığını belirtti. Bu yıl 6.kez düzenlenen turnuvaya katılan tüm takımları tebrik eden Başkan Erdem, “Belediyemiz bünyesinde görev yapan mesai arkadaşlarımızın birlik ve beraberliği açısından önemli olan ve tatlı rekabetle, kırgınlıklar olmadan, dostluk içinde geçen turnuvaya iştirak eden tüm takımları tebrik ederim” şeklinde konuştu.

Sancaktepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve yaklaşık bir ay süren turnuva sonunda dereceye giren takım ve sporcu listesi şu şekilde oluştu:

FUTBOL TURNUVASI:

1.Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

2.Güvenlik Amirliği

3.Halkla İlişkiler Müdürlüğü

VOLEYBOL TURNUVASI:

BAY:

1)Güvenlik Amirliği

2)Sosyal ve Yardım İşler Müdürlüğü

3)Spor Şefliği

BAYANLAR:

1)Spor Şefliği

2)Sosyal ve Yardım İşler Müdürlüğü

3)Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

MASA TENİSİ TURNUVASI:

BAY:

1)Kadir Baş

2)Abdullah Köseoğlu

3)İbrahim Kabakçı

BAYAN:

1)Buket Topal

2)Yeşim Kara

3)Müjgen Gökçe

YÜZME TURNUVASI:

BAY:

1)Gencali Aydın

2)Tuğrul Akagündüz

3)Kenan Tokur

BAYAN:

1)Müjgen Gökçe

2)Derya Ulaş

3)Buket Topal

Gol Kralı / En Centilmen Takım Ödülü:

Bu sene ilk kez düzenlenen ve organizasyon komitesi tarafından belirlenen gol kralı ve en centilmen takım ödüllerinde ise; Gol Kralı olarak Sefa Arslan ve Volkan Arslantürk, En Centilmen Takım olarak ta İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ödüle layık görüldü.

selyus