Ana Sayfa EĞİTİM 7 Mart 2015

Kadıköylü eğitimciler buluştu

Eğitim-Bir-Sen 3 No’lu Kadıköy İlçe Temsilciliği’nin düzenlediği kaynaşma programına, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, AK Parti İBB Meclis Üyesi ve Kadıköy Belediye Meclisi AK Parti Gurup Başkan Vekili Ömer Şahan ile Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi katıldı.

Eğitim-Bir-Sen 3 No’lu Kadıköy İlçe Temsilciliği, 7 Mart Cumartesi günü Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde kahvaltılı tanışma ve kaynaşma programı düzenledi.

Kahvaltı programına, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, AK Parti İBB Meclis Üyesi ve Kadıköy Belediye Meclisi AK Parti Gurup Başkan Vekili Ömer Şahan, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, Şube Müdürleri Sadık Aslan, Mehmet Kara, Esra Özgenç, Eğitim Bir Sen 3 No’lu Şube Başkanı Erol Ermiş, Eğitim Bir Sen 3 No’lu Şube Kadıköy İlçe Başkanı Halil İbrahim Kolancı, Kadıköy ilçesindeki okulların müdürleri ve müdür yardımcıları ile sendika okul temsilcileri katıldılar.

Programda bir konuşma yapan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Türkiye’nin umutlu yarınlara yürüyebilmesi için manevi değerleri sağlam bir toplum ve gençlik inşa etmek zorundayız. İnşallah biz sizlerle bunu Kadıköy’de başaracağız, Türkiye de başaracağız. Bizim 2023, 2071 hedeflerimiz arasında bu coğrafyada bu topraklarda eski büyük medeniyeti yeniden ihya etmektir. İnşallah ben bu hususta sizlere birlikte güzel çalışmalara imza atarak bu hedeflere beraber yürüyeceğimize inanıyorum. Kadıköy’de siyasi irade olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.” dedi.

Kadıköy Protokolü, Okul Yöneticileri ve iş yeri temsilcilerinin buluştuğu toplantıda bayan yönetici ve temsilcilerin kadınlar günü kutlanarak kendilerine çiçek verildi.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Bu öğrencilere sahip çıkın

Bu öğrencilere sahip çıkın

selyus