Ana Sayfa EĞİTİM 26 Mart 2015

Kuzey Koleji, yazar Veli Dalbudak’ı ağırladı

İstanbul’un marka okulu Özel Kuzey Koleji, İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin başyazarı Veli Dalbudak’ı ‘Havaya toprağa ve suya yazılan yazılar’ isimli kitabının imza günüyle ağırladı.

Kadıköy Life ve İstanbul Takipte Haber Sitemizin köşe yazarı Veli Dalbudak, ‘Havaya toprağa ve suya yazılan yazılar’ isimli kitabını imzalamaya devam ediyor. Daha önce Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde düzenlenen sitemizin tanıtım gecesinde açtığı stantta kitaplarını imzalayan Dalbudak, 26 Mart Perşembe günü de İstanbul’un marka okullarından Özel Kuzey Koleji’nde kitaplarını öğretmen ve öğrenciler için imzaladı. Yoğun katılımın olduğu, okul müdürü Meral Poyraz ve öğretmenlerin okulu en iyi şekilde temsil ederek ilgi gösterdiği yazar Dalbudak’ın imza gününe ayrı bir değer kattı.  Öteyandan öğrenciler yazar Veli Dalbudak’tan pozitif elektrik alınca sorularda ardı ardına geldi. Yılların deneyimli yazarı Dalbudak, kendisine sorulan sorulara tecrübesi ve yazarlık birikimiyle dolu solu cevaplar verdi.

Yazar Dalbudak’ta öğrencilerden aşağı kalmayarak, ne olmak istiyorsun ve okumayı seviyor musunuz gibi sorular yönetti. Öğrencilerden meslek seçimlerinde ilginç cevaplar geldi. Yazar Dalbudak, başta okul müdürü Meral Poyraz olmak üzere kendisiyle ilgilenen öğretmenlere ve imza gününe yoğun ilgi gösteren öğrencilere teşekkür ederek, bir sonraki kitabın imza gününde buluşma dilekleriyle okuldan ayrıldı.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Beykoz Belediyesi eğitim dostu

Beykoz Belediyesi eğitim dostu

selyus