Ana Sayfa EĞİTİM 27 Mart 2015

Başkan Türkmen “Devlet-millet dayanışması, ancak bu kadar güzel olur”

Açılış töreninde bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Sinan-Tülin Vardar Anaokulu’nu “Devlet-millet dayanışması, ancak bu kadar güzel olur” sözleriyle değerlendirirken, “Bu okul Küplüce Mahallesi’ne çok yakıştı. İnşallah bu okullardan anne, baba ve milletine hayırlı evlatlar yetişir.

Üsküdar Küplüce’de, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin (TOGEMDER) “Ana Sınıfsız Okul Kalmasın” projesi kapsamında yapımı tamamlanan Tülin Sinan Vardar Anaokulu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine İstanbul Valisi Vasip Şahin, Üsküdar İlçe Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran, Hayırsever İşadamı Jolly Tur Onursal Başkanı Sinan Vardar, eşi Tülin Vardar, oğulları Mete Vardar, Mert Vardar ile birlikte çok sayıda seçkin davetli katıldı.

BU OKUL KÜPLÜCE’YE YAKIŞTI

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Sinan-Tülin Vardar Anaokulu’nu “Devlet-millet dayanışması, ancak bu kadar güzel olur” sözleriyle değerlendirirken, “Bu okul Küplüce Mahallesi’ne çok yakıştı. İnşallah bu okullardan anne, baba ve milletine hayırlı evlatlar yetişir. Okulun yapımına katkı sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. TOGEMDER Başkanımız Sayın Saadet Gülbaran hanıma da teşekkür ediyorum. Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da yaptıkları güzel çalışmalardan ötürü kendilerini kutluyorum” diye konuştu.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, “Hayırlı evlatlara ve onları yetiştiren hayırlı anne-babalara teşekkür ediyorum” dedi. TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran, Vardar ailesini bu eserleri için kutlayarak, “Gönül dostlarımızın ilgisi ve desteğiyle büyüyoruz” dedi.

DOĞUM GÜNÜNDE SÜRPRİZ HEDİYE

TOGEMDER’le birlikte okulun yapılmasına katkıda bulunan Hayırsever işadamı Sinan Vardar’ın oğulları Mete Vardar ve Mert Vardar’ın anne ile babasına yaptığı sürpriz ise Vardar çiftini hayli duygulandırdı. İki kardeşin yaklaşık 4 yıldır Sinan-Tülin Vardar Anaokulu’nun açılışının babaları Sinan Vardar’ın doğum günü olan 27 Mart’ta yapılmasını sağladılar.

Okul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda eğitim ve öğretim hayatına başlayacak. Beylerbeyi Küplüce’deki okulda 6 dersliğin yanı sıra uyku odaları ve oyunlar için özel alanlara yer ayrıldı.

ALLAH HERKESE BÖYLE EVLATLAR NASİP ETSİN

Doğum gününde çocuklarından anlamlı bir hediye alan Sinan Vardar ise, 42 yıldır hayat arkadaşı olan Tülin Vardar ve kendisinin de böyle bir hayali olduğunu belirterek, bu hayali gerçekleştirdikleri için çocuklarına teşekkür etti. Eşi Tülin Vardar ile birlikte duygulu anlar yaşayan Sinan Vardar, “Allah herkese böyle evlatlar nasip etsin. İnşallah bu okulların sayısı daha çok artar” dedi.

Mete Vardar, Sinan-Tülin Vardar Anaokulu’nun taşıdığı anlama dikkat çekti; “Bizlerin bugünlere gelmemizde büyük payları olan, gerek iş hayatlarımızdaki başarılarımız gerekse futbol yöneticiliğimdeki başarımda büyük rol oynayan anne ve babamız için eğitim hep büyük bir önem taşıdı” diye konuştu.

Mert Vardar ise anne ve babalarının hayalini gerçekleştirmekten büyük bir mutluluk duymanın yanı sıra topluma böyle bir katkı yapmaktan dolayı kıvançlı olduklarını belirtti. Vardar, “Bizi bugünlere getiren ve bu tip davranışları sergilememizi sağlayan anne ve babama çok teşekkür ederim” dedi.

Etiketler:
selyus