Ana Sayfa EĞİTİM 4 Aralık 2018

Mehmet Oyal’ın öğrencileri, özel günlerinde yeteneklerini konuşturdular

Mehmet Oyal Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” nedeniyle sahne alarak yeteneklerini konuşturdular…

Mehmet Oyal Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” bir program nedeniyle düzenledi. Programda yapılan protokol konuşmalarının ardından özel öğrencilerin birbirinden güzel gösterileri salonda uzun süre alkışlandı. Her bir öğrenci farklı alanlarda engelli olsalar da okulun müthiş eğitim ve rehabilite etmeleri sonucu öğrencilerin yetenekleri geliştirildi. Bu anlamda da “Hayaller Gerçek Oluyor” temalı tiyatro gösterilerinde öğrenciler yeteneklerini konuşturdular.

“ÖĞRENCİLERİMİZİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM”

Programın kapanış konuşmasını yapan Mehmet Oyal Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Fatma Yalçın, “Çok kıymetli konuklarımız ve velilerimiz, bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin yetenekleri bizi çok mutlu ediyor. “Hayaller Gerçek Oluyor” temalı tiyatro oyunlarımızda sizlerde gördünüz, özel öğrencilerimizle hayali gerçekleştirdik. Ben öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

 

selyus