Ana Sayfa EĞİTİM 25 Ağustos 2023

Murat Mücahit Yentür, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne getirildi

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Doçent Doktor Murat Mücahit Yentür getirildi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in göreve başlamasının ardından pek çok ilde üst kademe görev değişikliği oldu. Bu değişikliklere bir yenisi daha eklendi ve 27 Ağustos 2018’den bu yana İstanbul’da eğitimin başındaki isim olan Levent Yazıcı görevden alındı. 18 Ağustos 2021 tarihinden beri İzmir Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Doçent Doktor Murat Mücahit Yentür İstanbul’da görevi devraldı. Yentür 2014-2021 yılları arasında yine İstanbul’da Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak ilçedeki eğitim faaliyetlerinden sorumluydu. Yentür, görev değişikliğini sosyal medya hesabında şöyle paylaştı:

“Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’in takdir ve tensipleriyle İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmış bulunmaktayım. Şahsıma böylesine onurlu bir görevi tevdi eden Sayın Bakanımıza şükranlarımı arz eder, saygılarımı sunarım.”

Diğer yandan Milli Eğitim Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 5 yılın ardından İstanbul İl Müdürlüğü’nden ayrılan Levent Yazıcı Talim Terbiye Kurulu Üyesi olarak görevlendirildi. Kaynak: Hürriyet gazetesi

selyus