Ana Sayfa YAŞAM 25 Ağustos 2023

Kağıthane Şehidini Uğurladı

Kağıthane’de operasyon sırasında baskın yapılan evden açılan ateş sonucu ağır yaralanarak şehit olan evli ve 2 çocuk babası polis memuru Hakan Telli, İstanbul’da düzenlenen törenin ardından askeri uçakla getirildiği memleketi Tokat’ta toprağa verildi.

Şehit Hakan Telli’nin naaşı memleketi Tokat’a götürülmeden önce İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesinde cenaze töreni düzenlendi.

Törene İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Valisi Davut Gül, Birinci Ordu Komutanı Orgeneral Ali Sivri, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tayfun Palakoğlu, şehidin eşi Firdevs Telli, çocukları Rüveyda ile Zeynep Zehra Telli ve yakınları, yargı mensupları, askerî erkan ile silah arkadaşları katıldı. Cenazede ayakta durmakta zorluk çeken aileyi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş teselli etti.

“HAKAN TELLİ’YE CENAB-I ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM”

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de cenazeye katılanlar arasındaydı. Başkan Öztekin şehidin ailesine taziyelerini iletti. Başkan Öztekin tören sonrası yayımladığı taziye mesajında ;” Kâğıthane’de gerçekleştirilen operasyon sırasında şehit olan polis memurumuz Hakan Telli’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun. Ailemizin, emniyet teşkilatımızın ve aziz milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

selyus