Ana Sayfa EĞİTİM 26 Aralık 2023

Ocaklı, okul ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Ocaklı, “Onların tebessümleri, neşeleri ve heyecanlarıyla evlatlarımızdan aldığımız güç ile bu güzel ilçeye hizmet etmek ve evlatlarımızın geleceğine katkı sağlamak için çalışmalarımızı büyük bir şevkle sürdürüyoruz.”

Şile Belediyesi, ilçede eğitim gören öğrencilere destek olmaya devam ediyor.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, İlçe Millî Eğitim Müdürü Okan Ayhan’la birlikte 75. Yıl Ortaokulu ve Demirtaşpaşa Anaokulu’nu ziyaret etti.

“EVLATLARIMIZIN HER ZAMAN YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, 75.Yıl Ortaokulu ve Demirtaşpaşa Anaokulu öğretmen ve öğrencileri ile bir araya geldi. Haftanın ilk ders zilinde öğrencilerin yanında olan ve onlara başarılar dileyen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, kalem kutusu ve boya kalemi setinden oluşan hediyeleri sınıf sınıf gezerek öğrencilere bizzat kendisi armağan etti.

Eğitime verilen desteği her zaman öncelikleri arasında tuttuklarını söyleyen Başkan Ocaklı, “Haftanın ilk ders gününe, 2023 yılının da son haftasına, evlatlarımızla birlikte okulumuzun bayrak töreninde merhaba demenin mutluluğunu yaşıyoruz. Evlatlarımıza destek olmak amacıyla her yıl olduğu gibi, bu yıl da kırtasiye setlerimizi öğrencilerimize hediye ediyoruz. Onların tebessümleri, neşeleri ve heyecanlarıyla evlatlarımızdan aldığımız güç ile bu güzel ilçeye hizmet etmek ve evlatlarımızın geleceğine katkı sağlamak için çalışmalarımızı büyük bir şevkle sürdürüyoruz” dedi.

ÖĞRENCİLERE TAM DESTEK

Şile Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen eğitime destek projesi kapsamında, belirli kademelerde eğitim gören öğrenciler için çeşitli içerikte hazırlanan kırtasiye ürünleri, okul ziyaretleri esnasında öğrencilere hediye ediliyor. Anaokulu ve ilkokullar için hazırlanan boya kalemi seti, ortaokullar için hazırlanan kalem kutusu seti ve liseler için hazırlanan kalem seti öğrenciler tarafından ilgi ve beğeniyle karşılanıyor.

Kırtasiye destekleri haricinde, YKS giriş ücretleri ve üniversiteyi kazanan öğrencilere verilen eğitim desteği ile Şile Belediyesi, her yaş grubundan öğrenciye destek sağlamaya devam ediyor.

selyus