Ana Sayfa YAŞAM 26 Aralık 2023

Münir Güzeler, Küçük Çamlıca Mahallesi Muhtar adayı oldu

Küçük Çamlıca Mahallesi’nin sevilen ve sayılan isimlerinden Münir Güzeler, muhtar adaylığını açıklayarak yola çıktı.

Güzeler, mahalle sakinlerine muhtarın nasıl hizmet etmesi gerektiğini göstermek için aday olduğunu ifade etti.

Küçük Çamlıca Mahallesi Muhtar adayı Münir Güzeler, şunları söyledi: “Geçmiş dönemlerde mahallenin neredeyse üçte ikisinin iki dönemdir muhtarı tanımadığına şahit oldum ve üzüldüm. Muhtarlık hizmetleri ile ilgili eksikler ve sıkıntıların olduğunu gördüğüm için aday oldum. Bana mahallede takılan abi lakabını bir dönem de bu şekilde sürdürmeye, çok sevdiğim mahallemize bir muhtarın nasıl hizmet etmesi gerektiğini göstermek için aday oldum. Hülasa mahalleme hakkaniyetli ve hak ettiği hizmeti getirmek için aday oldum” dedi.

MÜNİR GÜZELER KİMDİR?

Münir Güzeler, 1962 Düzce’de doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lisenin ardından Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Kamuda13, özel sektörde de 17 yıl çalıştıktan sonra emekli olan Güzeler, 18 yıldır Küçük Çamlıca mahallesinde ikamet ediyor. Güzeler, evli bir erkek ve bir kız çocuk babasıdır.

Sosyal faaliyetleri ile de adından söz ettiren Küçük Çamlıca Mahallesi Muhtar adayı Münir Güzeler, aktif olduğu ve etkili kullandığı sosyal medya dalında ödülün sahibi oldu. 

 

selyus