Ana Sayfa EĞİTİM, YEREL YÖNETİMLER 23 Nisan 2021

Sancaktepe Belediye Meclisi’nde çocukların 23 Nisan coşkusu

Sancaktepe Belediyesi, çalışmalarında çocukların da söz sahibi olabilmesi için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında “Kulağım Sende” isimli uygulama başlattı. Uygulama sayesinde çocuklar belediye başkanına doğrudan ulaşabilecek. Öte yandan çocuklar kendi özel bayramlarında hem Sancaktepe Belediye Meclisi’ni yönettiler, hem de “Kulağım Sende” uygulaması ile bundan sonra Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü’ye direk ulaşabilecek olmanın mutluluğunu yaşadılar. 

Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, Cağaloğlu Yayınevi’nden çıkan, İsrafil Kurt’un “Fatih’in Günlüğü” isimli kitabı çocuklara hediye etti…

İstanbul’da birçok öncü çalışmaya imza atan Sancaktepe Belediyesi artık çocuklara da söz hakkı tanıyacak. Çocuklara yönelik pek çok faaliyete imza atan Sancaktepe Belediyesi, Başkan Avukat Şeyma Döğücü’nün öncülüğünde “Kulağım Sende” adında bir uygulama başlattı. Bu uygulama ile hazırlanan internet sitesi üzerinden Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’ye doğrudan ulaşabilecek olan çocuklar, video, yazı veya ses kaydı ile dilek, istek ve taleplerini iletebilecekler. Öte yandan uygulama 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile birlikte başlamış oldu. Kullanıcılar uygulamaya www.kulagimsende.com adresinden ulaşabilecekler.

“ÇOCUKLARIN TALEPLERİNİ BİZZAT KENDİM OKUYACAĞIM”

Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü etkinlik hakkında, “Bugün 23 Nisan, biz de çocuklarımızla bir araya geldik. Bilgi evlerimizde, Enderun mekteplerimizde okuyan çocuklarımızla bugün belediye meclisimizde özel bir oturum yaptık. Meclis üyesi koltuklarımızda çocuklarımız oturdu. Onlarla birlikte Sancaktepe’yi konuştuk. Çocuklarımızın Sancaktepe ile ilgili taleplerini bize iletebilmeleri için “Kulağım Sende” uygulamasını başlattık. 23 Nisan’dan itibaren de dijital ortamdan onları dinlemeye devam edeceğiz. Ben onların taleplerini bizzat okuyacağım. Çocuklarımızın çok farklı bakış açıları var ve böylelikle onların her türlü fikirleri bize yenilik katacak” diye konuştu.

selyus