Ana Sayfa EĞİTİM 23 Ocak 2016

Sancaktepe’nin çocuk kulüplerinde karne heyecanı

Sancaktepe Belediyesi Kültür ve Bilgievleri Çocuk Kulüpleri 2015-2016 eğitim öğretim yılının birinci dönemini coşkuyla kapattı.

Çocuklara sorumluluk kazanma ve özgüven sahibi olmalarına katkı sağlayacak, onların ilgi ve ihtiyaçlarına uygun etkinliklerin gerçekleştirildiği Kültür ve Bilgievleri çocuk kulüplerinde 22 Ocak Cuma günü gerçekleştirilen karne töreniyle öğrenciler bilgi ve eğlence dolu bir dönemi geride bıraktı.

Sancaketepe Belediyesi Kültür ve Bilgievleri’nde faaliyet gösteren 4,5 ve 5,5 yaşlarındaki çocukların ücretsiz olarak yararlandığı çocuk kulüplerinde hocalar tarafından özenle hazırlanan çok renkli ve bir o kadar eğlenceli karneler dağıtılırken öğrenciler ve veliler ilk kez karne almanın heyecanını yaşadı.

Ana sınıfı hizmetinin verildiği çocuk kulüplerinde öğrenciler,  karnelerinde yer alan müzik etkinliği, okuma yazmaya hazırlık, oyun etkinliği, Türkçe dil etkinliği, sanat etkinliği, el bakım ve becerileri, bilinçsel alan ve dil alanı, sosyal ve duygusal alan ile psikomotor alan konularında not aldı.

selyus