Ana Sayfa EĞİTİM 9 Aralık 2015

Sancaktepeli gençler Anadolu’da

Sancaktepe Belediyesi Genç Gelecek, Ülkem İçin Değer projesi kapsamında 22 ilde kardeşlik köprüleri kurmaya devam ediyor. Gençler en son Karaman Kızılyaka İlkokulu ve Bozkondak Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Sancaktepe Belediyesi Genç Gelecek ekibi, “Ülkem İçin Değer” projesi ile kardeşlik köprüleri kurulmaya devam ediyor. Gönüllü gençlerden oluşan proje ekibi Karaman’da ilköğretim ve liseli öğrencilere başarı, motivasyon, gönüllülük, hoşgörü konularında eğitim verdi. Gençler, 2-5 Aralık tarihleri arasında Karaman Kızılyaka İlkokulu ve Bozkondak Ortaokulu’nu ziyaret etti.

“Ülkem İçin Değer” projesinde başarı, motivasyon, gönüllülük ve hoşgörü konuları esas alınıyor. Kardeşlik köprüleri kurmayı amaçlayan, 22 ilde uygulanan projede gönüllü üniversite öğrencilerinin gidilen yerlerdeki çocuklarla ve gençlerle iletişimi sosyal medya ve telefonla sürdürülerek kardeşlik bağları proje sonrasında da güçlü tutuluyor.

Gönüllü gençler, götürdüğü kitap, defter, kalem gibi hediye kırtasiye malzemeleriyle öğrencilere destek olarak okullarına yeni bir kütüphane kuruyor.

Proje kapsamında geçtiğimiz dönem 22 ile giden gönüllü gençler bu yıl farklı iller ile öğrencilere umut ışığı olmaya devam edecek.

selyus