Ana Sayfa EĞİTİM 21 Temmuz 2017

Sancaktepeli gençler, doğa kampında

Genç Gelecek ve TÜGVA işbirliği ile düzenlenen ve geleceğimizin teminatı gençlerin eğitim hayatlarını destekleyecek, bunun yanında onların ahlaki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak “Yaz Okulu” ve “Doğa Kampı” programları başladı.

Her yıl düzenlenen yaz kampı bu sene Genç Gelecek ve TÜGVA işbirliği ile 09 Temmuz / 14 Temmuz 2017 tarihleri arasında Edirne Keşan da gerçekleşti.

Genç Gelecek Merkezi ve TÜGVA, işbirliği ile düzenlenen ve tamamen ücretsiz olan Doğa Kampı programları ile yaz tatilini verimli bir şekilde geçiren öğrenciler, özenle hazırlanmış programlarla hem eğlenmiş hem de kendini yönetmeyi bilen, saygılı, açık görüşlü, sorumluluk alan, karakteriyle, ahlakıyla ve bilgi birikimiyle, çevresine karşı farkındalık kazanan bilinçli bireyler olarak yeni eğitim ve öğretim yılına başlayacaklar.

Araştırmanın, öğrenmenin, kardeşliğin, muhabbetin, spor ve eğlencenin bir arada olduğu kampta çeşitli spor aktiviteleri, el sanatları, edep-adap sohbetleri, ahlak, iman, siyer, ilahi, marş, voleybol, basketbol, tenis, badminton, mini golf, masa tenisi, tırmanış, doğa ve kültürel geziler, satranç, mangala, paintball gibi etkinlikleri içerisinde barındırıyor.

????????????????????????????????????

selyus